Lokeren
16.11.2022
alt=

Jubilarissen bij Soc Harmonie Harmonie Vooruit

woensdag 16 november 2022 om 19:57 door Rony

De Socialistische Harmonie Vooruit Lokeren bracht tijdens haar jaarlijkse ceciliafeest op 12 en 13 november 2022 hulde aan 11 jubilarissen.

Drie daarvan werden gehuldigd met 70 en meer jaren lidmaatschap, een uitzonderlijke prestatie! Het weekend ging zaterdag van start met een gratis ceciliaconcert en aansluitend diner. Zondagmorgen was er de muzikale optocht doorheen de Lokerse binnenstad met bezoek aan de steunende horecazaken. In de namiddag was er het banket waarop de jubilarissen hun eretekens en cadeaus in ontvangst mochten nemen.
Op de foto :
Van links naar rechts : Robert Rosseels met 70 jaar lidmaatschap, Emiel Claes met maarliefst 75 jaar lidmaatschap, Benny Simelyn met 50 jaar lidmaatschap, Sabine Quintelier met 35 jaar lidmaatschap, dirigente Anne Bockstaele, Voorzitter Joeri De Donder, Benny Mettepenningen voor 5 jaar lidmaatschap, Alex Lampaert met 25 jaar en Geert Pets met 20 jaar lidmaatschap.

Ontbrekend op de foto: Mieke Verbustel voor 5 jaar, André Colman & Etienne Wauman beiden voor 10 jaar en tenslotte Willy Van Damme met 75 jaar lidmaatschap.
Ze kregen allemaal een ereteken met diploma uitgereikt.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio