Lokeren
20.10.2022
alt=

Stad trakteert Lokerse jeugd in Raemdonckpark

donderdag 20 oktober 2022 om 15:38 door Rony

Op vrijdag 21 oktober is het ‘Dag van de Jeugdbeweging’. In heel Vlaanderen worden de vrijwilligers van de jeugdverenigingen in de bloemetjes gezet en uiteraard trekt ook Lokeren opnieuw alle registers open

Dit jaar wordt de succesvolle lunchactie herhaald, maar er is ook gratis ontbijt en na schooltijd kan er gedanst worden in het Burgemeester Raemdonckpark en aansluitend in het Sport- en Jeugdcomplex.

Met ruim 1863 leden zijn onze jeugdverenigingen heel ruim vertegenwoordigd in het vrijetijdsleven van Lokeren. De in Lokeren (inclusief alle deelgemeenten) schoolgaande, -12-jarige leden konden zich dit jaar opnieuw inschrijven voor de jaarlijkse lunchactie. Net als de voorbije jaren krijgen ze een uitgebreid lunchpakket geleverd op school. Hiervoor kregen ze eerder persoonlijk een brief in de bus. De leden die niet in Lokeren naar school gaan, kunnen dit lunchpakket ophalen in het Sport- en Jeugdcomplex.

Dag van de Jeugdbeweging verhuist van de Markt naar het Raemdonckpark

Voor de vroege vogels, wordt er ook een gratis ontbijt aangeboden. En dat zal dit jaar op een nieuwe locatie doorgaan, namelijk het Raemdonckpark aan de Uebergdreef. Iederéén aangesloten bij een Lokerse jeugdvereniging is hier morgenochtend welkom van 7 tot 8 uur voor een gratis ontbijt. Vooraf inschrijven is hiervoor niet nodig.

Bedankingsevent op twee locaties
Bij de Dag van de Jeugdbeweging hoort natuurlijk ook muziek. Ook dit jaar kan je ’s avond - na schooltijd – vanaf 16 uur vertoeven op het grote bedankingsevenement in het Raemdonckpark voor alle leden (vanaf geboortejaar 2009 of ouder) en leiding. Ontdek het lievelingsspel van alle Lokerse jeugdbewegingen en dans op de deuntjes van de lokale dj’s die het beste van zichzelf geven. Slecht weer? Geen probleem, er is een grote overdekte tent voorzien om iedereen droog en warm te houden. Voor iedereen aanwezig wordt er eveneens gezorgd voor een ruim aanbod aan eten en een drankje. Vanaf 21 uur wordt de afterparty in gang gezet in het Sport- en Jeugdcomplex en dat op de dj-tonen van scouts Heirbrug.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio