Lokeren
29.09.2021
alt=

π™‘π™Šπ™‰π™†π™€π™‰ 𝙀𝙉 𝙑𝙐𝙐𝙍

woensdag 29 september 2021 om 15:12 door Michel

π™‹π™§π™žπ™£π™¨π™šπ™¨ 𝙅𝙀𝙨éπ™₯π™π™žπ™£π™š-π˜Ύπ™π™–π™§π™‘π™€π™©π™©π™šπ™₯𝙖𝙧𝙠 π™‡π™Šπ™†π™€π™π™€π™‰ 1 & 2 π™€π™ π™©π™€π™—π™šπ™§ 2021 19π™ͺ 𝙩𝙀𝙩 23π™ͺ

De 25ste editie willen we niet zomaar laten voorbij gaan en daarom bieden wij jullie de 3de editie van VONKEN EN VUUR aan met een kleurrijk, verwarmend, sfeervol en verrassend licht- en vuurparcours.
π™Žπ˜Όπ˜Ύπ™π™€π˜Ώ π™‹π™‡π˜Όπ˜Ύπ™€π™Ž π™―π™€π™§π™œπ™© 𝙫𝙀𝙀𝙧 π™π™šπ™© π™˜π™€π™£π™˜π™šπ™₯𝙩 π™šπ™£ π™™π™š π™˜π™§π™šπ™–π™©π™žπ™š 𝙫𝙖𝙣 π™π™šπ™© π™‘π™žπ™˜π™π™©- π™šπ™£ 𝙫π™ͺπ™ͺ𝙧π™₯π™–π™§π™˜π™€π™ͺ𝙧𝙨
Sacred Places verenigt voor elk project, groot of klein, mensen en vaardigheden om op inspirerende locaties het concept voor een uniek project te ontwikkelen. Zo kwam ook dit project in en rond het Prinses Joséphine-Charlottepark tot stand.
De Hyper-Sphere tussen de Durmebruggen op de Markt en het verlichte oud-postgebouw en stadspomp nodigen uit om in het park langs een met vuurpotten afgebakend parcours te genieten van kleurrijke en spectacularie licht- en vuurinstallaties. Vuurperformers zorgen voor spektakel en extra sfeer.
π™π™ƒπ™€π˜Όπ™π™€π™ π˜Ύπ™Šπ™‹π™€π™ π™’π™šπ™© 'π˜½π™π™†π˜Όπ™π˜Όπ™‰π™‚'
Eens boven water worden de Bukarang al snel gespot door de aardbewoners, die hen gaan aanbidden als goden van hoop en leven.
Overal waar de Bukarang komen worden ze aanschouwd om hun vrolijke geluiden, synchrone dansen en lichtgevende koraallichamen.
π™ˆπ™Šπ™‘π™„π™‰π™‚ 𝙁𝙄𝙍𝙀 π˜Όπ™π™π™Ž π™’π™šπ™© 'π™€π™‡π™€π™‚π˜Όπ™‰π˜Ύπ™€'
Saar Wouters' sterke zin voor beweging en visuele kunsten zorgde ervoor dat ze spontaan in contact kwam met vuurdans.
'Elegance' is dan ook een fantasierijke, stijlvolle en betoverende steltenact die op een dansante wijze in interactie gaat met het publiek.
π˜Ύπ™„π™π˜Ύπ™π™Ž π™‹π˜Όπ™‡π™…π˜Όπ™Žπ™Žπ™Š π™’π™šπ™© 'π˜½π˜Όπ™π™€π˜Όπ™ π˜Ώπ™€ 𝙁𝙀𝙐' 𝙀π™₯ π™™π™š 𝘿π™ͺπ™§π™’π™š
Wanneer de mysterieuze 'bateau' passeert valt je mond open van verbazing. Een prachtig spel van licht en vuur met aangepaste muziek zorgt voor een magische sfeer. De kapitein en zijn bemanning lokken je blik naar het water en houden deze even vast met vuur en vlam.
Kan je vanuit de verte de hoorn al horen? Op dan op voor de 'vuurbommetjes' die gelost worden vanaf de boot!
π™‡π™Šπ™†π˜Όπ™‡π™€ π˜½π™€π™€π™‡π˜Ώπ™€π™‰π˜Ώπ™€ π™†π™π™‰π™Žπ™π™€π™‰π˜Όπ˜Όπ™π™Ž
hun werken krijgen een extra dimensie door het kleurenpalet van licht:
Astrid van der Kreeft
Rik Annarel
An Van Gassen
π˜Ώπ™€ π™‡π™Šπ™†π™€π™π™Žπ™€ π˜½π™€π™‡π™‡π™€π™ˆπ˜Όπ™‰π™‰π™€π™‰ π˜½π™…π™Šπ™π™‰ π™ƒπ˜Όπ™€π™‚π™€π™ˆπ˜Όπ™‰ 𝙀𝙉 π˜½π™€π™‰ π™‹π™ƒπ™„π™‡π™„π™‹π™Ž
π™‹π™„π˜Όπ™‰π™Šπ™Žπ™π™π™† 'π™π™‡π™Šπ˜Όπ™π™„π™‰π™‚' π™‘π˜Όπ™‰ π™…π™Šπ™ƒπ˜Όπ™‰ π™π˜Όπ™ˆπ˜Όπ™€π™”
Facebook Twitter
Bron: Axiradio