Lokeren
30.06.2019
meer foto's ...
alt=

Festivelo 2019

zondag 30 juni 2019 om 19:20 door Michel

De fietstocht was volzet. Deze muzikale tocht was een ideaal uitstapje voor het hele gezin, met circus, een plek om je fiets te pimpen en een levensgrote piano. Het mooie weer zorgde ook voor een goed gevuld plein.

Spring op je fiets voor de nieuwe editie van FESTIVELÓ en beleef met je familie en vrienden een onvergetelijke zomerdag. Je start aan de kerk van Oudenbos. Na een rit van ongeveer 25 km doorheen Beervelde, Lochristi, Zeveneken en Heiende kom je aan op de Lokerse markt voor het slotconcert. Onderweg rijd je langs verrassende concertplekjes: van een geheime pastorietuin tot een oude serre, een sfeervolle kerk, een kasteeldomein, een nieuwe speelsite of een boerderij.

Muzikaal reis je doorheen ruimte en tijd, met oude en nieuwe muziek, klassiek, folk, blues of chanson. Je wordt op weg gezet door de opzwepende tonen van Remork, geprikkeld door vier gitaren en gestreeld door heldere pianoklanken. Je ontmoet o.a. Eva De Roovere, Orchestre du Belgistan en Nell. Op het einde wacht Urbanus je in persoon op voor een slotconcert.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio