Lokeren
19.11.2018
alt=

Politiezone Lokeren

maandag 19 november 2018 om 01:53 door Michel

Verslag afgelopen week.

Op 12 november vaststelling van een inbraak in een bedrijf gelegen in de Waterstraat. De daders braken niet alleen de deuren open maar maakten ook een gat in de muur. Er werd onder meer ICT-materiaal gestolen.

Toch wel heel jong. De uitbater van een warenhuis gelegen in het centrum van Lokeren betrapte op 12 november omstreeks 18.00u een 10- en 12-jarige bij de diefstal van koekjes.
Op 13 november stelde een interventieploeg in de vast dat een autobestuurder toch wel iets te vlot door de Rechtstraat reed. Bij controle bleek dat de 26-jarige bestuurder een rijverbod had én dat zijn voertuig niet verzekerd en geschouwd was. Voertuig werd in beslag genomen.

Op 13 november om 22.00u een tussenkomst in een centrumstraat. Een 43-jarige dronken vrouw verloor de controle over zichzelf, vernielde een deel van de huisraad en gooide het raam van haar appartement stuk. Dat trok de aandacht van een voorbijganger die de politie verwittigde. We brachten betrokkene over naar het commissariaat waar ze opgesloten werd in de politiecel.

Op woensdagochtend omstreeks 09.00u deed zich een ernstig ongeluk voor op de Gentse Steenweg tussen twee voertuigen. Eén bestuurder werd ernstig gekwetst, de tweede bestuurder had lichte verwoningen.

Op woensdagnamiddagen houden we steeds toezicht op de Markt n.a.v. de opkuis van de wekelijkse markt. Een bestuurder negeerde op woensdag 14 november omstreeks 14.15u het stopteken van een politiemedewerkster die toezicht hield op de Markt. Wat verder deed een andere politiemedewerker het voertuig stoppen, maar de bestuurder vluchtte een tweede maal. We troffen het voertuig aan op het Grijze Bosplein, het bleek niet verzekerd te zijn. De bestuurder zelf troffen we aan in een woning in de buurt. Hij had geen rijbewijs, wel een rijverbod. We vonden ook een gebruikshoeveelheid cannabis.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio