Lokeren
12.11.2018
alt=

Politiezone Lokeren

maandag 12 november 2018 om 15:47 door Michel

Voorbije weekend

-34-jarige vrouw bestelt on-line goederen, betaalt ze niet, maar drukt bestelbonnetje af, komt op 09/11 naar de winkel, steelt dezelfde goederen uit het rek, toont aan de kassabediende het bestelbonnetje en vraagt om de goederen te kunnen inruilen tegen geld omdat ze niet tevreden is over de bestelling. Het alerte personeel en de camera deden haar de das om.

-Op vrijdagnacht pikten we in de Karrestraat een 35-jarige dronken man op die bestuurlijk werd aangehouden.
'n Bescheeten kommisse leidde tot een GAS-PV. Een vrouw deed op zaterdag kort na de middag in de Heirbrugstraat een kleine kommisse met wat bij. Deel één werd achtergelaten in een doorgang naar een garage. Voor deel twee verwezen we betrokkene naar een wat verderop gelegen, bruine kroeg.

-Op zondagochtend troffen we omstreeks 05.00u in de Brouwerijstraat een zwaar dronken 48-jarige man aan. Ook hij werd bestuurlijk aangehouden.

-Eén gekwetste aan het oor en één gekwetste aan de neus. Dat was de medische balans van een vechtpartij tussen een 49- en een 47-jarige man in een café gelegen in het centrum van Lokeren op zondagnacht omstreeks 01.30u. Eén van de gekwetsten werd verzorgd in het ziekenhuis. Proces-verbaal wederzijdse slagen en verwondingen opgesteld.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio