Lokeren
14.08.2018
alt=

Politiezone Lokeren

dinsdag 14 augustus 2018 om 00:39 door Michel

9e en 10e feestdag Lokerse Kermisweek 2018.

-Een 26-jarige man had op 10 augustus sandalen gestolen in een winkel en wou deze op 11 augustus op de Kleine Dam ruilen voor een ander paar, want 't was toch zijn moate nie.
-Op het feestterrein betrapten we op 11 augustus een 22-jarige man met een gebruikshoevelheid cocaïne. Twee jonge mannen gedroegen zich (elk afzonderlijk) agressief en werden om die reden opgesloten wegens verstoring van de openbare orde. Een dronken Litouwer belandde eveneens in de cel om te ontnuchteren. Op zondagochtend tussen 05 en 06.00u nog enkele bijkomende schermutselingen.
-Tijdens de loop van de nacht had een alerte bewoner gezien hoe een jongen, die tot een trio behoorde, op de Oude Bruglaan de zijspiegel van drie auto's beschadigde. Bij de aankomst van de politie hadden ze zich verstopt, maar één, twee, drei petet, ge zeit geziene. Bedankt alerte inwoner!
-Het uitsmijtertje op de negende feestnacht, 05.38u: 'Er zit een vrouw rechtover een café op de Markt op een banksken te kakken'. Och meneer de polies, de mensen zeggen zovele. Van een mug maken ze een olifant en van een pisken een kaksken. 't is maar plassen dat ik hier zit te doen. We gaven haar een papiertje, met bovenaan 'GAS-inbreuk'.
-Op zondag 12 augustus fietsten twee jongvolwassen vriendinnen rond 19.30u via de Bokslaarstraat naar de Lokerse Feesten. Plots kwam een jonge man aangereden die één van de meisjes naar de grond trok, haar handtas nam en het meisje nog een slag gaf. De dader vluchtte met zijn fiets weg. Hierbij nam hij het geld uit de tas en gooide de tas weg. Wie getuige is geweest van deze feiten wordt gevraagd om contact met ons op te nemen op het nummer 09/340.94.99.
-Bij een vechtpartij op de Grote Kaai raakte op 13.08 omstreeks 03.30u een jongen ernstig gewond aan het hoofd na een slag. De jong-volwassen verdachte werd door de politie gearresteerd. Omdat in deze zaak een onderzoeksrechter werd gevorderd, kunnen we hierover geen verdere details meegeven. Deze zullen mogelijk later worden meegedeeld door de persmagistraat.
-Deze ochtend troffen we in het voormalig slachthuis op de Oude Bruglaan twee personen aan die hun fietswagentje reeds hadden volgeladen met zaken die ze in het gebouw hadden gevonden. Dat blijft diefstal. Beiden werden gearresteerd.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio