Lokeren
12.08.2018
meer foto's ...
alt=

25 jaar Fonne dag 9

zondag 12 augustus 2018 om 02:33 door Michel

Geen regen vandaag ,dus t’park zat aardig vol ,spijtig dat ze bij Level 42 geen bis nummer in voorraad hadden.

*Level 42
Superbassist Mark King met zijn bende doen het Charlottepark aan.
Wereldklasse met ontelbare hits :
Lessons In Love
Running in the Family
Love Games
It’s Over

Level 42 blijft live die goed geoliede hitbolide, en alle onverslijtbare ingrediënten voor een fonkelend feestje zijn nog altijd aanwezig.

voor filmpje klik hier


*Politiezone Lokeren

8e feestdag, vrijdag 10 augustus
-Inbraak in een garage in de Stationsstraat waarbij één van de drie auto's werd opengebroken.
- Een doctoraatsstudente, die haar kennis uitprint op papier, dat niet alleen rekenig houdt met het milieu maar ook met gevoelige poepjes die afgekuist moeten worden, stelde me een kritische vraag over het genderevenwicht in mijn berichtgeving. Volkomen terecht. Om 20.40u pakten we ter hoogte van een café, gelegen aan de oostzijde van de Markt, een dronken vrouw op die opgesloten werd in de doorgangscel van de politie van Lokeren, Oude Vismijn 34, 9160 Lokeren. Bron: Melding 8324, 10.08.2018, PZ Lokeren.
-Een standhoudster op de Grote Kaai kreeg in het snotje dat één van haar jobstudenten de inkomsten niet naar de nachtkluis bracht maar naar zijn eigen rugzak.
-02.30u: een politieduo kijkt op het uurwerk en zegt dat de muziek bijna zal stilvallen. Een feestganger gaat op dat ogenblik in de Sportlaan naar de Durmedijk en frommelt wat tussen het groen. Awèl? Hij had enkele brillen verstopt die hij net voordien had gestolen in een kraam op de Grote Kaai.
-Twee andere collega's patrouilleren op dat ogenblik in de Hillarestraat en laten een zigzaggende bromfietser stoppen. Hij blaast een vette P van Positief en mag overnachten ter Oude Vismijne.
-Een uur later krijgt hij het gezelschap van een dronken 47-jarige man . 'Rijdt maar met de combi direct in de garage'. Een combinatie van dronkenschap, de wet der zwaartekracht én slecht schoeisel (slippers) zorgen ervoor dat hij in onze kelder tegen de vlakte gaat. Verzorging in het ziekenhuis en daarna doktersattestje 'keer terug naar de Oude Vismijn'. Een andere ploeg stak op dat ogenblik net een dronken 30-jarige man in de cel.
-Jamaar, jamaar, werpt de Doctorandus op, hoe zit het met de data inzake gendergelijkheid? Ge plooit u dubbel, gaat op uw knieën zitten en zegt dat de nacht nog jong is. Om 05.00u vraagt de uitbater van een café op de Oude Vismijn of ge iets kunt doen met een vrouw van een jaar of...(we gaan beleefd blijven). Jamaar ze is poepeloere? Ah ja, want anders had ik jullie niet gebeld. Soms lijkt het wel of we bij het aanbreken van de ochtend de restjes toegeworpen krijgen. Ze probeerde nog te schoppen naar een collega, maar belandde ook ter Oude Vismijne.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio