Lokeren
10.08.2018
meer foto's ...
alt=

25 jaar Fonne dag 7

vrijdag 10 augustus 2018 om 01:43 door Michel

De regen zorgde voor een matige start,maar Raymond deed het t’park vollopen.

* The Schmutz

De Limburgse popgroep THE SCHMUTZ scoorden in de jaren 80 hits met ondermeer "Straight From The Heart", "Livin' It Up", "Life is A Merry Go Round" en natuurlijk met de klassieker "Love Games".

Love Games groeide naar Belgische normen uit tot een monsterhit met meer dan 100.000 verkochte exemplaren en schopte het tot in de hitparades van Nederland, Frankrijk en Spanje !

Na meer dan 35 jaar klinkt de band nog steeds even fris als weleer en komt er in mei 2018 het nieuwe album "Pillow Talk" uit!

* Raymond Van het Groenewoud

Ze maken ons nog steeds zo zot, mijnheer, das al veertig jaar dat hij in het vak zit.
25 jaar Fonne zonder Raymond Van het Groenewoud, neen mijnheer !
We zijn er maar wat fier op en zijn helemaal klaar voor zijn pareltjes. En wie weet, mischien zitten er wel twee meisjes in het park….

Politie zone Lokeren

De heatmap van de 6e feestdag, 8 augustus 2018
-Een 36-jarige vrouw fietste in de namiddag op het fiets- en wandelpad. Zalig, er was opnieuw wat meer zuurstof in de lucht. Even stoppen ter hoogte van de Pontweg, een afgeknakte boom had de aandacht getrokken, de kracht van de natuur. Dit mooie bezinningsmomentje werd ziekelijk verkloot door een masturberende man. Eén van onze motards zocht de omgeving tevergeefs af.
-Omstreeks 23.00u gaven we bijstand aan inspecteurs van de FOD Volksgezondheid voor een controle van het rookgedrag in een café in het centrum. Drie inbreuken vastgesteld. Ik bevraag me eens over de mogelijke boetes voor de roker en de uitbater en publiceer dit in een later bericht.
-LET OP JULLIE GSM, opnieuw minstens 10 aangiftes!!
-Omstreeks 00.30u werd een 18-jarige jonge man meegenomen naar het commissariaat voor een grondige fouillering. Nadat hij mocht beschikken, ging hij uit zijn dak waardoor hij de nacht moest doorbrengen op de Oude Vismijn wegens verstoring van de openbare orde.
-Rond 02.45u kreeg een 28-jarige man slaag op de Markt. Ziekenhuis, Lepelstraat. Door onze verspreide en sterke aanwezigheid op het feestterrein slagen we er vaak in om zaken te voorkomen, of om bij gebeurde feiten de namen van de verdachten te achterhalen. Dat was ook hier het geval.
-Een half uurtje later verfeurtelde een 20-jarig meisje zich op de Markt. Helaas sleutelbeen gebroken. Lepelstraat.
-Op hetzelfde moment hield een andere ploeg zich op de Grote Kaai bezig met een 31-jarige dronken man die slagen had gekregen van een voor hem onbekende man. 'Wat was de aanleiding?' 'Omdat ik geen drugs van hem wou kopen'. Hij werd opgehaald door de ziekenwagen, zorgde voor problemen in het ziekenhuis, waardoor hij na een attestje 'geen bezwaar tot opsluiting' belandde op de Oude Vismijn.
-Kwartiertje later pikten we een 42-jarige ladderzatte man op op de Grote Kaai. 'Oude Vismijn, u hebt uw bestemming bereikt.'
-De nachtploeg eindigde haar shift in een café op de Oude Vismijn. De façade van het café en van een 31-jarige klant liepen schade op. De 28-jarige dader zal de rekening mogen betalen.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio