Lokeren
09.08.2018
meer foto's ...
alt=

25 jaar Fonne dag 6

donderdag 9 augustus 2018 om 02:39 door Michel

Fonne boert goed ,na een matige dinsdagavond was het woensdag weer een goed gevuld park.

*The Backseat Bopper

Deze 4 vetkuiven brengen jullie terug naar de roots van rockabilly & surf!
Al springend, schreeuwend, gillend en rollend maken ze elke bar of podium onveilig!


*Zap Mama

Jawel…. Ook Zap Mama bestaat 25 jaar !
Het verhaal van Zap Mama in de wereldmuziek is er één van epische proporties. Al meer dan 25 jaar staat Zap Mama op het kruispunt van het mystieke Afrikaanse continent en de complexe Westerse wereld. Zangeres Marie Daulne werd geboren in Congo als dochter van een Belgische vader en een Congolese moeder. Ze is een briljant songwriter en muzikant. Ze distilleert creatieve energie uit een eindeloze waaier aan bronnen en straalt die terug naar de wereld met onovertroffen vakmanschap. Ritme en schoonheid, mythe en melodie, geschiedenis en harmonie worden één in de muziek van Zap Mama.

voor filmpje klik hier

Verslag Politiezone Lokeren

Dinsdagnacht 07.08
Waar is da feestjen vroegen rond middernacht heel wat feestbezoekers aan de doorweekte politiemedewerkers?
Daar is da feestjen, en ze wezen in de richting van de sporthal. Door het onweer was het terrein geëvacueerd. DJ Stoops en Triggerfinger probeerden met enkele keukenrestjes nog een lekkere pizza te maken. En dat werd gesmaakt.
Ter info: de ordediensten zijn samen met de organisatoren voorbereid op een aantal scenario's. Dat alles staat uitgewerkt in een zogenaamd Bijzonder Nood- en Interventieplein 'Lokerse Kermisweek'. Tijdens de feestweek zitten vertegenwoordigers van de security LF & FF, de brandweer, technische dienst en politie elke avond samen in de dispatchingruimte van het politiecommissariaat. Niet om te kleurenwiezen, want niet iedereen kent dat nog, maar wel om op basis van de binnenkomende beelden en radiocommunicatie te trachten alles in goede banen te leiden.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio