Lokeren
07.08.2018
meer foto's ...
alt=

25 jaar Fonne dag 4

dinsdag 7 augustus 2018 om 02:00 door Michel

Een matig gevuld park ,maar de sfeer zat , zoals altijd goed bij de Fonne.

* Guy Verlinde & the Mighty Gators
Guy Verlinde & the Mighty Gators zijn bij uitstek de Belgische blues ambassadeurs en staan garant voor “genuine foot stompin’ blues music”. De band pakt steevast hun publiek in met strakke, eerlijke riffs & licks. Guy Verlinde is niet enkel een zeer begenadigd muzikant, maar ook een allround entertainer. En met de ruggensteun van zijn Mighty Gators maakt het niet uit voor wie of waar ze spelen. Elk optreden eindigt steevast in één groot feest. Laissez-Le Bon Ton Rouler!

* Douglas Firs
Hinges of Luck is een nieuw hoofdstuk voor Douglas Firs. U herkent de gekende mix van hartverscheurende melancholie en rauwe roots rock, maar het geluid is een paar planeten opgeschoven. De melancholische liefdesliedjes zoals Pretty Legs & Things to Do of Caroline uit de eerste 2 albums worden hier aangevuld met vragen die Gertjan zich niet eerder stelde: How Can You Know?

Politie zone Lokeren
Waarmee rekening te houden in Lokeren op dinsdag 7 augustus 2018?
De feestzone wordt afgesloten om 16.00u.
De wereld is rond
Wellicht heb je ze ook opgemerkt, de afplakkers met het opschrift: Wie bewaakt de bewakers? De Romeinse dichter Juvenalis stelde zich 2.000 jaar geleden ook al die vraag. De afplakkers hingen overal, iemand is de tijdens de feestnacht van 5 op 6 augustus 2018 serieus blijven plakken.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio