Lokeren
06.08.2018
meer foto's ...
alt=

25 jaar Fonne dag 3

maandag 6 augustus 2018 om 01:34 door Michel

Mooi t’leven is mooi .In Fonnepark een brok ontspannen ambiance van s’middags tot een stuk in de nacht.

*Namiddag

Chansons Fatales neemt u mee naar de ‘heilige’ hoogdagen van het Franse lied en vertelt les petites histoires des grandes dames. Hierbij vervallen “Les Eddy’s” niet in sensatiezucht, maar presenteren ze stijlvolle chansons, comme d’habitude. En om al die hartstocht extra opwinding in te blazen, werd de band uitgebreid met een blazerssectie hors catégorie.

*Avond

1 - De zotste groep op de Fonne 2018 vraagt u ?
Well.... look no further!
Deze bende knotsgekke Duitsers brengen moderne songs van AC/DC tot Lady Gaga overgoten met ........ jawel een Oberbayern sausje.
Haalt u asap de lederhosen en dirndl uit de kleerkast en rept u naar The Heimatdamisch in Lokeren.

voor filmpje klik hier

2 - Het wordt een mooie zomer want Cpex gaat weer op pad.
De roemruchte Clement Peerens Explosition zet zijn beschavingswerk voort. Met (zoals ze het zelf omschrijven) de heldenbariton en het betonijzeren gitaarspel van de Clement zelf, het hormonenophitsende gezang van Aertbelïen Sylvain alsmede zijn aardbevingsaandrijvende baswerk, en om het af te ronden (hoewel die rondingen niet overdreven aanwezig zijn) het verbijsterende drumwerk van de frêle Lady Dave, kan dit alleen maar goed aflopen.
Of de Antwerpse helden ook nieuwe nummers zullen brengen? Zou kunnen, maar maak u alvast op voor de poëtische klassiekers zoals o.a. 'Foorwijf' , 'Dikke Lu' en ‘Geft da kaske na is ier’

*Politie verslag zaterdag 4/8/2018

'Het is een schande: ze zitten er allemaal op elkaar gepakt gelijk beesten, en dat geschreeuw, het is er donker en er is geen drinken?' 'Oh maar die gasten vinden dat juist cool, ze beschikken over oordopjes en wellicht moet de brouwer nog leveren'. 'Neen, ge begrijpt me verkeerd. In die straat zitten er in een hok varkens te dicht op elkaar gestampt'. 'Ok, we sturen onmiddellijk een ploegsken'.
Opgelet, een feestvierder werd in de moshpit van de FF het slachtoffer van een gauwdiefstal. Portefeuille gepikt. Heb ook aandacht voor jullie GSM.
Een 67-jarige zwaar dronken man maakte omstreeks 01.00u een move van toog 8 op de LF naar cel 3.
Omstreeks 01.30u verdacht gedrag, opnieuw in de buurt van de voormalige Cherry Moon: in het zwart geklede personen die handschoenen dragen, springen in de gracht bij het naderen van een auto. Bleken Chiromeisjes te zijn die bezig waren met een nachtspel.
'Ik heb het niet expres gedaan', zei een 18 jarige jongen. 'Dat flesje in mijn hand belandde zomaar in het uitstalraam van een reisbureau op de Markt'.
Omstreeks 05.00u raakten een 44- en 19-jarige feestvierder slaags met elkaar in de Gasstraat. De jonge man werd overgebracht naar het ziekenhuis.
Roomstraat, 06.30u. Lokeren ontwaakt, een ander deel gaat slapen. 'Awel wat zitte gij hier op den durpel te doen?' 'Ah, dat wetek ik nie'. 'Hoe noemde gij?' 'Ah dat wetek ik ook nie. Wetet gulder?'. 'Ja, als ge ons oune pas toont'. We belden aan aan de woning en de zoon werd binnengelaten.
Een uurtje later pikten we ook in de Heirbrugstraat een zwaar dronken en vermoeide jonge man op. Kende zijn naam niet meer, en had ook geen documenten op zak waaruit zijn identiteit kon blijken. Bij de fouillering vonden we wel een zakje met drugs aan dat onder meer werkt als eetlustremmer. Misschien toch maar beter een dorstremmer genomen. Hij belandde in de cel. 'Daar is jouw matras en in de hoek heb je het toilet.' Door een foute coördinatie heeft hij nu een waterbed.

*Waarmee rekening te houden op maandag 6 augustus 2018?

-De feestzone wordt afgesloten om 16.00u.
-Er is eveneens een wielerwedstrijd op maandag. De start is voorzien om 15.00u. Parcours: Naastveldstraat, Spoele, Everslaarstraat, Bredenhoekstraat, Bijkamstraat, Heiendestraat, Hillarestraat, St.-Jozefstraat en opnieuw de Naastveldstraat. Het einde is voorzien rond 18.00u.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio