Lokeren
05.08.2018
meer foto's ...
alt=

25 jaar Fonne dag 2

zondag 5 augustus 2018 om 01:43 door Michel

Fonne mocht ook vandaag een geslaagde dag noteren.

Net als dag 1 een goed gevuld plein met als Belgische topper “Intergalactic Lovers” en King Dalton die doorheen het voorbije decennium een ijzersterke live reputatie en een solide fanbase opgebouwd. Na hun succesvolle debuut 'King Dalton' bereikte de band dankzij opvolger 'Thilda' ook het buitenland. King Dalton legt de lat nu nog hoger met hun derde album 'The Third'. Blues, folk, jazz, avant-garde, psychedelisch, organisch, funky of trance: King Dalton is het allemaal!
Politie verslag vrijdag 3/8/2018
Feestnacht vrijdag 3 augustus
De Lokerse Kermisweek editie 2018 is van start gegaan.
-Een zwaar dronken 49-jarige man trachtte op de Fonnefeesten te betalen met een vals biljet van €100. Hij belandde in de cel wat hem voor de overbrenging en het logement (een echte) €200 zal kosten.
-Nog voor middernacht belandde een zwaar dronken 29-jarige vrouw op de spoeddienst. Wie recent kennis maakte met een spoeddienst van een ziekenhuis weet dat ze om veiligheidsredenen herhaalde malen jouw naam, geboortedatum en de planeet waarvan je afkomstig bent, moeten vragen. De eerste twee vragen lukten, voor de derde vraag was de dame gebuisd. Bestuurlijk aangehouden.
-Bij zonsopgang melding van een vechtpartij op de Grote Kaai. Tijdens het gevecht stootte één van de betrokkenen, een 30-jarige man, zijn knie iets te hard op den borduur waardoor zijn knieschijf brak. Operatie. De tegenpartij was ervan door. We onderzoeken de zaak verder en kunnen weerom nuttig gebruik maken van de camera's.
-Omstreeks 08.30u melding dat er een jonge man in de Martelarenlaan languit op de grond ligt. 'En hij beweegt niet meer'. Na een goede schoddering kwam de man opnieuw wat bij. 'Waar ben ik?' 'In de tuin van Ter Engelen'. Hij bekeek de agenten vol verbazing. Hij had zich de hemel wellicht anders voorgesteld.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio