Lokeren
02.07.2018
meer foto's ...
alt=

Van depressie naar euforie 3-2

maandag 2 juli 2018 om 22:18 door Michel

Rode Duivels halen achterstand van twee goals op tegen Japan en staan in kwartfinale tegen Brazilië! Nu zaterdag op de Markt te Lokeren.

De Rode Duivels hebben hun 1/8e finale tegen Japan gewonnen met 3-2 op het WK voetbal in Rusland.
België staat in de kwartfinales van het WK voetbal. Dat is de conclusie na een knettergekke tweede helft tegen Japan, waarin de Rode Duivels een dubbele achterstand moesten ophalen


De Rode Duivels zijn op het WK in Rusland aan een succesverhaal bezig. Smeer je keel maar al voor de volgende matchen van onze Belgen. Stad Lokeren zendt i.s.m. de horeca en enkele verenigingen ook deze wedstrijden uit op groot scherm. Een elfde man kan niet ontbreken bij volgende wedstrijden, telkens op het evenementenplein (Markt).
⦁ Vrijdag 6 juli om 20 uur, i.s.m. Den Bokser en Falstaff.
⦁ Als ze winnen, wat we natuurlijk allemaal hopen, spelen ze opnieuw op dinsdag 10 juli om 20 uur op de Markt, i.s.m. Den Bokser en Falstaff.
⦁ Spelen ze de kleine finale, dan wordt die wedstrijd uitgezonden op zaterdag 14 juli om 16 uur, i.s.m. Den Bokser en Falstaff.
⦁ En spelen ze de finale (ambitieus zijn is absoluut toegelaten), dan wordt die uitgezonden op zondag 15 juli om 17 uur, i.s.m. Den Bokser en Falstaff.
Alle wedstrijden vinden dus plaats op het evenementenplein (op de Markt).
Hou er rekening mee dat je geen rugzakken mag meebrengen naar de uitzendingen. Eigen drank en glas zijn niet toegelaten. Het terrein gaat telkens één uur voor de start van de uitzending open voor publiek.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio