Lokeren
28.01.2018
alt=

Jazz en Lokerse Liekskes op 2 en 3 februari

zondag 28 januari 2018 om 20:58 door Michel

Vrijdag 02 februari ‘18 om 20 u 30 in de Lokerse Jazzklub (lokaal AVLO, Sportlaan te Lokeren): Lawen Stark

Het eerste weekend van februari opent de Lokerse jazzklub zijn deuren voor groepen die slechts zijdelings iets met jazz te maken hebben. Een gevarieerd muzikaal weekend dus. Op vrijdag staat Lawen Stark & His Band op het programma. Blues met een dosis swing, een geut rhythm&blues en een snuif rock&roll. Je waant je zo in een juke joint ergens ten velde in Amerika in de jaren vijftig.
Bezetting: Lawen Stark (zang, gitaar), Arne Demets (gitaar), Bernd Coene (drum), Johan Ruyters (sax), Pieter Van Stichel (bas)
Inkom: 12 €, 10 € (leden), 5 € (-25 jaar)

Zaterdag 3 februari ‘18 om 20 u 30 in de Lokerse Jazzklub (lokaal AVLO, Sportlaan te Lokeren
Op zaterdag 3 februari komen twee groepen naar de Lokerse Jazzklub die niet echt jazz spelen maar eerlijke muziek met een stevige Lokerse binding. Het duo Gerry De Mol & Vardan Hovanissian spelen een intieme set eenvoudige kleine liedjes over o.a. Nietsche, Darwin en Leopold II, maar ook over gebeurtenissen en mensen dichterbij. De Peperbuskers brengen in het tweede gedeelte hun Lokerse Liekskes.
Bezetting: Gerry De Mol (zang, gitaar), Vardan Hovanissian (duduk) en de Peperbuskers: Corien Van Bogaert (zang), Jan Coppieters (klarinet, sax, fluiten en zang), Luc Van Hende (zang, cister, ukelele, gitaar, mandoline, accordeon, fluiten), Paul De Schepper (gitaar) en Dirk De Cleen (contrabas).
Inkom: 12 €, 10 € (leden), 5 € (-25 jaar)
Facebook Twitter
Bron: Axiradio