Lokeren
13.08.2017
meer foto's ...
alt=

Lokerse feestweek dag 9

zondag 13 augustus 2017 om 02:54 door Michel

Nog een Fonne topdag,de zoveelste op rij.

Ook vandaag een natte start,maar Eli Gaoffa dreef met zijn krachtige nummers de regenwolken weg . Soulsister had de weg vrij en dweepte het park naar een zinderend hoogtepunt.

Eli Goffa (BE)

Eli Goffa, uit het Land Van Waas en opgegroeid met pa's lp collectie uit sixties en seventies, dat hoor je aan zijn breekbare maar met momenten ook krachtige nummers die al eens naar CSN&Y, Paul Simon, Blind Faith of Ray Lamontagne lonken. Dat is ook Bent Van Looy niet ontgaan, Eli speelde dan ook zijn voorprogramma in de Roma Antwerpen, AB Brussel en Handelsbeurs Gent. Indrukwekkende Americana, roots & soul, doorleefde klanken en adembenemende song-writing.

Soulsister (BE)

Met een unieke mix van soul, funk en pop heeft Soulsister een blijvende plek in het collectieve muzikale geheugen verworven van elke Lokeraar. De Vismijn brak uit zijn voegen met nummers als “The Way To Your Heart”, “Through Before We Started”, “Changes”, “Broken” en “Tell Me What It Takes” Hun songs groeiden uit tot klassiekers die vandaag nog altijd op de radio worden gedraaid en ook ons fonnepark 30 jaar na datum nog eens zullen laten scheuren, barsten en breken.

Wat een feestje gisteren met Regi op de Fonnefeesten

voor filmpje klik hier
Facebook Twitter
Bron: Axiradio