Lokeren
10.08.2017
meer foto's ...
alt=

Lokerse feestweek dag 6

donderdag 10 augustus 2017 om 02:20 door Michel

Mooi weer vandaag,de Fonne beleefde weer een topdag.

De Markt herleefde na een natte dinsdag en ook het Fonnepark stroomde vrij goed vol voor Quantum Fantay . De Lokerse band deed het park zinderen . Daarna stevige rock en punk,kort maar krachtig .

Quantum Fantay (BE)

De Lokerse band, met fonnebloed in hun aderen bestaat 15 jaar!!! dit zal uitbundig gevierd worden in ons Fonnepark. oa met een nieuwe album release in Juli, wordt 'Tessellation Of Euclidean Space' een heel zomerse plaat (7de
studio album) die live extra wordt ingekleed door extra bandleden, stageperfomances en visuals
die de zintuigen nog meer gaan doen prikkelen dan ooit tervoren. Verwacht je aan een mashup van
psychedelische rock met reggea, goa-trance, fusion, world en progrock. Na meermaals over heel
Europa en Amerika te spelen staan ze terug op de Fonnefeesten. De Lokerse Ozric Tentacles zijn
hier!!!


Janez Detd Punk Rock High School (BE)

l
Janez Detd is terug. Tenminste toch voor heel even. Na de mega succesvolle reünieshow van vorig jaar in de Vooruit in Gent, wat uitverkocht in minder dan 48. Deze zomer spelen ze naast een heel beperkt aantal reünieconcerten ook enkele 'Punk Rock High School' shows.

WAT IS PUNK ROCK HIGH SCHOOL?
Punk Rock High School is het project waarbij de jongens festivals platwalsen met nummers die hen beïnvloed hebben in de loop van hun carrière. Er worden geen JD nummers gespeeld. Wat dan wel? Bad Religion, No Fun At All, The Offspring, Decendents, Green Day, Lagwagon, Alkaline Trio, Good Riddance, The Ramones en nog vele andere.
WAT MAG JE VERWACHTEN?
Verwacht een stomende set van nummers met een duidelijke link naar de stijl waar JD hun handelsmerk van wisten te maken. De show is tevens ook heel visueel dus verwacht een heel explosieve set van beelden, geluid en vooral enthousiasme!

Quantum Fantay speelt thuismatch op Fonnefeesten

voor filmpje klik hier
Facebook Twitter
Bron: Axiradio