Lokeren
07.08.2017
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek dag 3

maandag 7 augustus 2017 om 02:42 door Michel

De Fonne blijft verbazen

Voor de tweede dag op rij,een afgeladen Fonnepark. Milo Meskens was veel meer dan een opwarmer voor The Dinky Toys die het park deden zinderen.


Milo Meskens (BE)

"De Jeff Buckley van Deinze", zei Isolde Lasoen in De Nieuwe Lichting.
'Singer-songwriter Milo Meskens is terecht een rijzende ster in België. Hij werd uit het niets tot hotshot gebombardeerd op Stubru met de straffe debuutsingle ‘Here With Me’ en kampeerde in de top van De Afrekening, tussen kleppers als David Bowie, Balthazar en Triggerfinger. Eerlijke, catchy songs met een pracht van een melancholische stem: de vergelijking met Jeff Buckley en John Mayer heeft hij alvast niet gestolen!'

The Dinky Toys (XXL)

Samen met Soulsister, De Radio’s en Clouseau behoorden The Dinky Toys tot de populairste bands van de jaren ‘90. Van 1991 tot en met 1994 schudden ze elk jaar dé Belgische zomerhit uit hun mouw: ‘My Day Will Come’ (’91), ‘I Can’t Keep My Hands Off You’ (’92), ‘Out In The Streets’ (’93), ‘Declaración De Amor’ (’94). Tussendoor scoorden ze ook nog top 10-hits met ‘One More Try’ (’91), ‘The Test Of Time’ (’92), ‘Since You’re Back In Town’ (’92), ‘Three Little Birds’ (’93) en ‘Love’s Embrace’ (duet met Khadja Nin) (’93). In totaal stonden ze maar liefst 155 weken in de ultratop.
25 jaar na de release van hun debuutsingle herenigden The Dinky Toys zich de voorbije zomer voor een concert op het Nostalgie Beach Festival in Middelkerke. Het werd een bruisend en felgesmaakt wederoptreden, de 15.000 aanwezigen gingen collectief uit hun dak!

Deze energieke partyband met twee handenvol eigen hits die de tand des tijds met glans hebben doorstaan, zal de fonnefeesten hun eerste Zondag laten knallen.
Ze stellen op de Fonnefeesten hun nieuw album voor.

Radio Modern (BE)

Choo! Choo! De Radio Moderntrein houdt halt in Lokeren en dat met slechts één doel: ons volk leren swingen. Aan boord hebben we danswonder Dancing Sophie die u dat swingen Diets maakt in een paar plezante danspassen. Het grote lawaai komt van locomotief Adam Hall, een heerschap uit de UK dat u de rock’n'roll komt inpeperen.
Verder dansen doet ge met DJ Louis Louis, al kunt ge natuurlijk ook op de stoel van The Modernettes gaan zitten voor een vintage toilet: kersrode lippen, victory rolls in uw haar en wat rouge op uw wangen. Een kiekje in de Photo Corner et voilà, klaar om weer wat rondedanskes te maken.
★ LIVE: ADAM HALL

Een filmpje van Adam Hall vind u op onderstaande link

voor filmpje klik hier

The Dinky Toys op de Fonnefeesten zondagavond.


voor filmpje klik hier
Facebook Twitter
Bron: Axiradio