Lokeren
06.08.2017
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek dag 2

zondag 6 augustus 2017 om 02:31 door Michel

Wat motregen in het begin van de avond kon de pret niet drukken.

Het park was reeds drukbezet in de vooravond ,maar Abba Gold liet het tot de nok volstromen.

Boogie Beasts (BE)

Dirty beats, hypnotiserende slide, huilende mondharmonica en lekker veel fuzz. Dat kan je verwachten van deze vierkoppige band uit Luik en Belgisch-Limburg.

Boogie Beasts vertolken hun liefde voor elektrische delta-blues op geheel eigenzinnige wijze en dat klinkt ongeveer als: The Black Keys die in de vroege uurtjes van een of ander illegaal feestje aan het jammen slaan met John Lee Hooker, ... of Morphine op een psychedelische trip met Little Walter, ... of RL Burnside tijdens een juke joint-gig begeleid door de vroege Stones. Met aanstekelijke energie zetten deze vier heren een uiterst smerige doch onweerstaanbare sound neer.

St. Grandson (BE)

Gelanceerd door "De nieuwe lichting" in 2016. St.Grandson is volgens velen de te volgen bands in 2017, klaar om verder door te breken. Dit jaar nog verkochten ze de AB uit, deze zomer staat de revelatie van 2017 op ons fonnepark. Herken hits als 'Growin' Older of 'You Will Find', maar ontdek vooral ook hun ander werk.

Abba Gold (UK)

De gouden jaren 70 herleven we nog eens, met de beste ABBA coverband uit Europa. Haal die olifantenpijpen uit de kast, en maak er de meest vrolijke dag van van onze 10-daagse. Het tekstvakje is hier te klein om de hits van Abba op te gaan sommen, maar dat lijkt ons totaal overbodig. Gimme! Gimme! Gimme! A party op de Fonnefeesten.

Ook het Harley cafe op de vismijn had een verassing in petto .Alabama Boots hield met zijn country rock er een stevig tempo in op het vroege Fonneplein.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio