Lokeren
19.04.2017
meer foto's ...
alt=

Werken aan de Zelebaan(N47) zijn gestart

woensdag 19 april 2017 om 14:04 door Michel

Wat kan? Wat moet? en wat mag?

- Handelspanden langsheen de N47 blijven bereikbaar ; men kan er rechts inrijden en is verplicht bij het verlaten eveneens rechtaf af te slaan (rechts in, rechts uit).
- De Zelebaan is verboden voor fietsers/bromfietsers. De omleiding voor hen loopt via het fietspad langs de spoorweglijn Lokeren-Dendermonde. De winkels en bedrijven langs de kant van het Biznishotel zijn voor de fietsers bereikbaar via de Durmedijk.
herhaling (voor bestuurders van motorfietsen, auto's, bussen en vrachtwagens):
-'Ik kom van Lokeren en wil naar Zele?' Dat is mogelijk, doch vertraagd, omdat er maar één rijstrook zal zijn. Hetzelfde geldt in de omgekeerde richting.
-'Ik kom van Lokeren en wil de oprit E17 Gent nemen'. Geen probleem. Ook niet als je van Zele komt.
-'Ik kom van Lokeren en wil de oprit Antwerpen nemen'. Dat zal niet lukken. Je moet de richting Gent nemen, in Beervelde de afrit nemen en daarna oprit richting Antwerpen. Hetzelfde geldt voor wie uit de richting van Zele komt.
-'Ik kom uit de richting van Antwerpen en wil de afrit E17 Lokeren nemen.' Geen probleem. Als ik richting Zele wil, moet ik eerst richting Lokeren rijden en thv de Vierschaarstraat het (voorlopig aangelegde) rond punt nemern richting Zele.
-'Ik kom uit de richting van Gent en wil de afrit E17 Lokeren nemen'. Dat zal niet lukken. Je moet afrit Zele nemen, in de richting van Zele rijden en het (voorlopig aangelegde) ronde punt in Zele nemen richting Lokeren.
Zie ook bijhorende kaartje (foto’s)
Facebook Twitter
Bron: Axiradio