Lokeren
31.01.2017
alt=

Lokale Politie Lokeren

dinsdag 31 januari 2017 om 13:29 door Michel

Verslag van de voorbije dagen.

-Op vrijdag 27.01 controleerden we op de Markt een 45-jarige autobestuurder. Hij bracht de kinderen naar school. Bij de controle bleek dat de man geen rijbewijs had. We plaatsen een klem, brachten de kinderen naar school en handelden de administratie af.
-Op vrijdagnacht ging een autoalarm af op de parking voor het commissariaat. In het voertuig zaten een 5 en 10-jarig kind. We troffen de 35-jarige moeder aan in een café in het centrum van Lokeren. Schrijnend.
-Tijdens dezelfde nacht, omstreeks 03.30u geraakten vier personen op de Markt slaags met elkaar. Drie van hen dienden medisch verzorgd te worden, zonder ziekenhuisopname. De camerabeelden hielpen ons om de knoop te ontwarren.
-Zaterdagavond kregen we omstreeks 22.30u melding van een aanrijding met vlucht. De bestuurder van het aanrijdend voertuig was te voet weggevlucht en hield zich verscholen. We troffen echter de 18-jarige bestuurder uit Antwerpen aan. Betrokkene beschikte niet over een rijbewijs.
-Enkele tussenkomsten i.h.k.v. de fuif georganiseerd in de Sportlaan. Zo richtte een 15-jarige, zwaar dronken, jongen vernielingen aan in de vestiare en gedroeg zich agressief naar andere fuifgangers. Hij werd bestuurlijk aangehouden. Bovendien ook een vechtpartijtje tussen een 21- en 19-jarige fuifbezoeker. Daarnaast nog enkele andere opstootjes.
-Tijdens dezelfde nacht werden een 10- en 15-jarige jongere door een ander duo beroofd van een geldbedrag. Kort daarna ook een diefstal met geweld waarbij twee jonge twintigers werden overvallen door een kwartet. Hierbij vielen slagen waarbij één slachtoffer gewond raakte. Hij diende verzorgd te worden in het ziekenhuis. Beide feiten deden zich voor in de Sportlaan.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio