Lokeren
10.08.2016
meer foto's ...
alt=

Eerste dipje ,geen vol plein op de Fonne

woensdag 10 augustus 2016 om 01:54 door Michel

Nevermind Nessie een Lokerse groep mocht de Fonne openen.

Als eerste groep op het podium is niet altijd het leukst,maar ze wisten van wanten en in geen tijd hadden ze het goed gevulde plein in de ban van hun meeslepende folk. The Rhythm Junks moesten het met veel minder volk stellen ,deels te wijden aan de veel te lange pauze met de vorige groep,desalniettemin wisten ze het publiek te boeien, en zo ging het Fonne park de nacht in.

Nevermind Nessie (LOK)

Feestelijke folk uit Lokeren met een stevige brok punk en rock: dat is Nevermind Nessie. Met een kersverse cd en een pak nieuwe nummers zijn ze meer dan ooit klaar voor het podium. Met ruige gitaarriffs, vinnige baslijnen en strakke drums worden de akoestische folkinstrumenten stevig ondersteund. De aanstekelijke songs vragen om meegebruld te worden en maken het moeilijk om stil te blijven staan. Meezingen, dansen en zelfs een cirkeltje moshen... Nevermind Nessie verandert elke gelegenheid gegarandeerd in een feest!
Nevermind Nessie is klaar om te knallen! Are you ready for a party?!
http://www.nevermindnessie.be

The Rhythm Junks (BE)

3 bandmembers met uiteenlopende ervaringen, leeftijden en stijlen ontmoeten elkaar.
Zanger en harmonicaman Steven De bruyn was de oprichter van de experimental blues band El Fish werkte samen met oa Zap Mama, Little Axe, Bob Brozman and Eugene Chadbourne.

Bassplayer, en zanger Jasper Hautekiet toerde dan weer met Milow, The Bony King of Nowhere en Selah Sue.

Drummer Tony Gyselinck is een van de beste Jazzdrummers van het land. Naast zijn werk bij het Nationaal BRT Jazz Orchestra, werkte hij met legendes Toots Thielemans, Rocco Granata, Clown Popov en vele meer.
deze 3 talenten, met uiteenlopende muzikale achtergronden toeren sinds 2010 samen in heel europa. En laten u muzikaal verwennen op Dinsdag 9 Augustus op de Fonnefeesten. Een muzikale aanrader.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio