Lokeren
04.08.2016
meer foto's ...
alt=

Lokerse feestweek:Parkeerverbod!

donderdag 4 augustus 2016 om 23:28 door Michel

Tijdens de Lokerse feestweek zijn er nogal wat extra straten waar niet geparkeerd mag worden.We zetten ze hier op een rijtje.

Parkeerverbod aan de beide zijden van de Sportlaan tussen de Oude Durme en de Poststraat in functie van de shuttlebussen, passage vips, AVLO-loop en opstelling woensdagmarkt van 5 augustus om 06.00u t/m 15 augustus.
Parkeerverbod in de Durmelaan vanaf de Oude Vismijn tot aan de Markt in functie van het plaatsen van fietsenrekken in dit deel van de Durmelaan.
Parkeerverbod in de Jutestraat en de Vlasstraat aan de kant van de woningen van 05 augustus om 06.00u t/m 15 augustus, uitgezonderd voor bewoners.
Parkeerverbod aan beide zijden van de rijbaan op de rotonde aan de kant van de Pr. Thuysbaertlaan tss de twee bruggen van 5 augustus tot 14 augustus, telkens van 15.00 tot 08.00u.
Parkeerverbod in de Verloren Boslaan aan de kant van het Bospark van 5 augustus om 16.00u tot 14 augustus om 08.00u. Opgelet ‘takelzone’.
Parkeerverbod in de Eekstraat tss de Karlapperstraat en de Heirbrugstraat aan de pare kant van de weg (kant houthandel) en in de bocht van de straat aan de kant van de onpare nummers (tussen de aangelegde parkeerplaatsen) van 5 augustus om 16.00u tot 14 augustus om 08.00u.
De as Sportlaan –Grote Kaai wordt gedurende de gehele feestenweek een éénrichtingsstraat. Enkel verkeer van de Martelarenlaan naar de Markt mag door. Verkeer komende van de Markt naar de Martelarenlaan wordt omgeleid.
Vanaf 16 uur wordt de feestzone (= Grote Kaai, Markt, Kerkplein Groentemarkt en de Roomstraat) afgesloten voor het verkeer.

Bij foto's de opbouw Lokerse feesten en de Fonnefeesten
Facebook Twitter
Bron: Axiradio