Lokeren
02.08.2015
meer foto's ...
alt=

De Fonne op volle toeren

zondag 2 augustus 2015 om 02:23 door Michel

Ging het Fonnepark terug vollopen ,of kozen de bezoeker de Vlaamse kant van Lokeren

Wie zijn boterham doos niet mee had kon ergens gaan zoeken om zijn benen onder tafel te schuiven,om 9 uur had het worstenkraam zijn deuren reeds gesloten ( voor zover er deuren zijn) .De worsten waren op en op brood alleen kun je niet leven,soms kan het in het leven iets te goed gaan! Het plein was al aardig aan het vollopen,al was de toch naar het podium geen al te gevaarlijke onderneming . Voor de Barry White Experience was dat andere koek,niet opeengepakt maar toch goe gevuld.

Super Ska

SuperSka startte in 2012 onder invloed van de saxofoon experimentele speler Antoine Lissoir. De band bestaat uit een sterke blazers ondersteund door een ritmische cel. Samen spelen ze ofwel hun eigen composities of zelfs thema's geleend van de ska standaard repertoire. Het resultaat was een mix van ska jazz en reggae!

The Barry White Experience

Het ultieme eerbetoon aan de ‘voice of love, Mr Barry White’ . Frontman Eric Conley is de enige die de stem van de master kan evenaren.
Samen met zijn toporkest neemt hij je moeiteloos mee naar o.a. de discoperiode van de jaren '70; het tijdperk waarin Barry Mister Love White muziekgeschiedenis schreef. Hits die zeker de revue zullen passeren: What Am I Gonna Do, Never Gonna Give You Up en uiteraard The First, The Last, My Everything.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio