Lokeren
11.11.2014
alt=

Al 2000 kaarten verkocht voor Miserabele Jaren

dinsdag 11 november 2014 om 09:20 door Rony

Toneelvereniging De Sinfra's, Sinfra Kidz en het jongerenkoor Malaika brengen dit historisch spektakeltheater eind november en begin december op de planken in Lokeren.

Wie van plan is om ook te gaan kijken, wacht best niet te lang meer om kaarten te bestellen want er zijn er slechts nog een 400 beschikbaar zegt Marianne De Beul. Zij is de auteur, regisseur en choreografe.
Miserabele jaren is eigenlijk de grote verhaallijn van de bekende musical Les Miserabeles maar het verhaal speelt zich af in Lokeren aan de vooravond van en tijdens de oorlogsjaren 1940-1945 en op die manier wordt een belangrijk stuk geschiedenis van Lokeren weergegeven.
Meer dan 100 personen brengen dit alles op de planken.
Voor wie dit graag combineert met eten is er zelfs een theaterarrangement uitgewerkt met diner voor de voorstelling (prijs exclusief ticket : 34 euro of 20 euro (t.e.m. 12j).
De losse tickets voor de voorstelling zelf, kosten 11 of 10 euro
Voor meer informatie en reservatie kan je terecht op de website www.miserabelejaren.be

Fototentoonstelling :
Er zal ook een fototentoonstelling (OOG-getuigen) te zien zijn in de hall van het cultureel centrum met foto's van mensen op wie het leven in Lokeren tijdens WO II een onuitwisbare indruk heeft nagelaten.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio