Lokeren
08.08.2014
meer foto's ...
alt=

Schlagers op de Fonne tijdens seniorennamiddag

vrijdag 8 augustus 2014 om 17:54 door Rony

Heel wat mensen bleven tot nu toe op hun honger zitten tijdens de feesten door het wegvallen van Polifonics maar gelukkig was er nog de vrijdagmiddag op de Fonnefeesten.

Je merkte het trouwens door de opkomst, ondanks de lichte regen was de Oude Vismijn goed gevuld.Toen Salim Seghers optrad viel er af en toe wat regen maar de mensen waren gewapend met paraplu's. Hij zong niet alleen maar vertelde ook af en toe een mopje en vroeg zelfs even of Peter Maes aanwezig was (Salim komt nl. ook uit Limburg)
maar hij wist niet dat Sporting vanavond moest voetballen in Genk. Danny Fabry wist als geen ander hoe hij het publiek aan het dansen moest krijgen en polonaise laten dansen. Afsluiter was Paul Severs, de man van o.a. geen wonder dat ik ween en ik ben verliefd op jou, hits die hij dan ook zong. Heel veel lachende gezichten en gelukkige mensen op de Fonnefeesten en daar is het de organisatoren dan ook om te doen, namelijk al de mensen hun zorgen even laten vergeten voor een namiddag en het is duidelijk dat er een groot publiek is voor onze schlagers dus hopelijk meer van dat volgend jaar zag je sommigen denken. Ook de weergoden waren de feesten goedgezind want het bleef gelukkig ook vaak droog.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio