Lokeren
22.06.2014
alt=

De Moazoart, Big Jump en Kloddemarkt feesten samen

zondag 22 juni 2014 om 13:52 door Rony

JNM Durmeland, Klodde Stationswijk en het ontmoetingshuis De Moazoart slaan op zondag 13 juli de handen in elkaar en zorgen voor een feestelijk programma.

De opbrengst gaat integraal naar de realisatie van een nieuw ontmoetingshuis voor vzw De Moazoart in de Kazernestraat in Lokeren.
De Moazoart bereikt Lokeraars die problemen ondervinden bij het laten gelden van hun rechten en bieden een veilige stek aan waar men terecht kan in een warme en ondersteunende omgeving.
De Big jump wil de Europese kaderrichtlijn water meer bekendheid geven, die wil dat tegen 2015 alle Europese waterlopen in een ecologisch goede toestand verkeren. In Lokeren springt men na een erg geslaagde editie in 2013, voor het tweede jaar op rij in de Durme.
En reeds 35 jaar kan je elke zondagvoormiddag in Lokeren terecht op de Kloddemarkt, het is zowat de grootste wekelijkse openluchtrommelmarkt in Vlaanderen. Vooraleer men in de Durme springt kan men terecht op de barbecue op de speelplaats van het VTI aan de Prosper Thuysbaertlaan. Inschrijven hiervoor kan o.a. via info@demoazoart.be, 0491 344 128 en bij Papyro in de Stationsstraat 30 in Lokeren
Ondertussen is er ook "radio rommelmarkt" met een platendraaier en bijhorende vinylplaten en zij zorgen deze zomer in Lokeren voorthe Summer of Love-tournee".
Na de Big Jump feest men verder met een vedettenparade en de WK-finale op groot scherm.
Meer info vind je eveneens op de evenementenpagina op facebook van "de Mozoartfeesten 2014".
www.jnm.be/durmeland, www.demoazoart.be
Facebook Twitter
Bron: Axiradio