Lokeren
06.08.2013
meer foto's ...
alt=

Lokerse Feestweek dag 4

dinsdag 6 augustus 2013 om 02:28 door Michel

De grote drukte is weg ,en meteen ook de eerste werkdag voor velen ,op de Fonne was het aangenaam vertoeven ,ruimte zat en dat heeft na 3 drukke dagen een verfrissend effect.

In t 'park was de tent propvol, ook het buitenterras zat goed gevuld .De mannen van Sporting hadden afgeblazen ,dan maar wachten op de Look a Like van Marco Borsato en Frans Bauer .Wie wel echt was,was Andre Hazes Junior die gevolgd werd door Sergio,deze spring in t'veld zette de tent al op zijn kop bij zijn eerste stap op het podium .Fuifbeest Sergio deed zijn naam alle eer aan,vanaf het eerste nr. hing de zaal aan zijn lippen ,de rebel weet perfect hoe hij de massa kan laten genieten.
Op de Fonne iets rustiger,maar zeker niet slechter, om 20 uur startte Sic Bo ,pittige blazers,strakke pakken en de muziek rustig opbouwend ,om te eindigen in extase.!Daarna Healthy Gloom ,echt iets voor de liefhebbers, een beetje rauw maar met passie. Als afsluiter Dreadzone,deze Engelse band bracht een spannende mix van reggae en ska ,wat zeer gesmaakt kon worden door de pleinwachters.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio