Lokeren
03.08.2013
meer foto's ...
alt=

Het startschot is gegeven,Lokeren Feest!

zaterdag 3 augustus 2013 om 04:34 door Michel

10 dagen lang is Lokeren een feestcentrum ,velen komen van ver ,heel ver en anderen van onder de kerktoren of iets verder,een feit is zeker "De Lokeraar" viert 10 dagen lang op 3 pleinen,neen op 4 pleinen want de Markt is mogelijk nog het grootste plein

Evenementen radio RBS gaf er de eerste lap op. De Burgemeester Van Lokeren startte om klokslag 19 uur de radio met een eigen keuze van muziek .10 dagen lang op 97.2 FM muziek en Lokerse info.Een half uur later schoten de Polyfonics op gang: Nite Spirit mocht de spits afbijten,daarna Live Dogs (covergroep The Scabs) met als extra Guy Swinnen . Zowel Live Dogs als Swinnen verdienden meer publiek .Het weer zal er wel voor iets tussenzitten,want soms zaten er meer mensen buiten een fris windje op te zoeken dan in de tent. Pet af voor de groep en Swinnen die met volle goesting bleven doorgaan,en zelfs het publiek tot dansen kregen in de tropische tent.
Voor de Fonne "Zonder woorden" De Prehistorie" is en blijft wat ze al jarenlang is weliswaar elk jaar met een ander decor maar met dezelfde muziek en waarschijnlijk hetzelfde publiek en die vulden ook dit jaar weer het gehele plein,het lijkt erop dat de mensen dwangmatig naar de vismijn gezogen worden om het eerste muzikale doopsel van de Lokerse feestweek te ontvangen.
Voor degenen die de foto's in groot formaat willen,u kunt ze gratis downloaden als zip rechts bovenaan de fotopagina van de dag.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio