Lokeren
12.11.2012
alt=

Wegenwerken in Lokeren

maandag 12 november 2012 om 18:09 door Michel

Overzicht geplande en lopende werken.

Betonherstellingen
In enkele straten wordt plaatselijk het wegdek hersteld. Dit is onder meer het geval in Beekstraat, Rechtstraat, Dam en de Kopkapelstraat. Er kan plaatselijk hinder zijn.

Werken in opdracht van Eandis
Vanaf dinsdag 13 november wordt er verder gewerkt in de Sterrestraat tussen de N47 en de Klokkengieterijstraat. Vanaf donderdag 15 november wordt er tussen de Naastveldstraat en de N47 gewerkt. Op woensdag 14 november wordt op de Kon. Fabiolalaan (N47) tussen de Sterrestraat en de H-Hartlaan nieuwe kabels gelegd. Omdat men zo dicht bij de verkeerslichten moet werken, kan men niet met tijdelijke verkeerslichten werken en zal het verkeer komende van de Zelebaan omgeleid worden via de H-Hartlaan, Vondelstraat en Hillarestraat. Deze werken duren samen nog tot eind volgende week.

Werken N70 thv Doorgangstraat
De werken op de N70 thv de Doorgangstraat gaan goed vooruit. In opdracht van het Vlaams gewest wordt het betonnen wegdek opgebroken en vervangen door asfalt. Voor de uitvoering van de werken zal de helft van de rijbaan ingenomen worden. Het verkeer in de richting van Lochristi zal steeds door kunnen. Verkeer naar Lokeren wordt omgeleid. Doorgaand verkeer wordt afgeleid via Beervelde en de E17 naar Lokeren.
De werken duren vermoedelijk (afhankelijk van het weer) tot en met december.

Heraanleg kasseien Vijverstraat
De Vijverstraat is afgesloten aan de zijde van Zeveneekskens. De kasseien zijn er herlegd en het wegdek ligt nog uit te harden. Er wordt een omleiding voorzien voor het verkeer via Zeveneekskens, Schuifelstraat, Eksaardebaan, Braamstraat en omgekeerd. Het Vijverhof is enkel bereikbaar via de Hemelseschoot.

Schoolomgeving Dalialaan en Azalealaan
De werken aan de schoolomgeving in de Dalialaan zijn zo goed als afgerond. Momenteel wordt in de Azalealaan gewerkt. Er dient nog gewerkt te worden op het kruispunt van de Azalealaan met de Dalialaan. Hier wordt nog een verkeersplateau geplaatst. Voor de uitvoering van de werken wordt de straat afgesloten. De omleiding is voorzien via Uebergdreef, Brouwerijstraat, Tulpenlaan en omgekeerd.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio