Lokeren
28.07.2012
alt=

Gitaargod Johnny Marr met Bryan Ferry in Lokeren

zaterdag 28 juli 2012 om 18:40 door Rony

Goed nieuws voor elke muziekliefhebber: Johnny Marr zal Bryan Ferry vervoegen op 4 augustus en zal de gehele show meespelen!

Bovendien lieten de organisatoren van de Lokerse Feesten weten dat de voorverkoop voor het festival als een sneltrein loopt. De laatste paar honderd abonnementen vliegen de deur uit. Ze raden dan ook aan om niet te lang te wachten om deze nog aan te kopen. Er zijn momenteel wel nog voldoende dagtickets beschikbaar voor elke festivaldag.
Er bestaan ook VIP- en Clubarrangementen, met een VIP-arrangement heb je toegang tot het terrein - en tot de vip-tent, van waaruit je een schitterend zicht hebt op het hele terrein en het podium. Met het Clubarrangement schotelt men jou en je gasten vooraf ook nog eens een schitterend menu voor in een aparte tent nabij het terrein.
Ook deze formules slaan aan want voor zaterdag 4, dinsdag 7 en zondag 12 augustus zijn er geen vip-tickets meer beschikbaar, en voor dinsdag 7 en zondag 12 augustus zijn er geen clubarrangementen meer beschikbaar.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio