Lokeren
21.05.2012
alt=

Circus Rose Marie Malter strijkt neer in Lokeren

maandag 21 mei 2012 om 19:52 door Rony

Tijdens het Pinksterweekend brengt de circusfamilie van drie generaties, familiaal top-event op de Grote Kaai. Gratis toegang voor kinderen tot 12 jaar indien vergezeld van een betalende volwassene.

Men brengt een totaal nieuwe show, deze keer maakt men een reis terug in de meer dan 200 jaar oude circusgeschiedenis naar de absolute oorsprong van deze volkskunst : het paardenspel, 2 dames Sandrine en Jennifer weten iedereen te charmeren in enkele prachtige dressuren. Katherina uit Rusland doet dan weer de hool-hoop rage herleven en is zelfs in een tweede act handiger met de benen en voeten dan velen met hun handen.Anton zorgt voor een diabolo act en uiteraard ontbreken de clowns niet : Tony Alexis Family behoren tot de Europese top en zijn na jaren in bekende en grote circussen voor het eerst in onze regio te zien bij Rose Marie Malter.
Het wordt dus een flitsende show die ongeveer gedurende 2 uur volwassenen en kinderen weet te boeien.
Alles gebeurt in een moderne circustent die op de Grote Kaai in Lokeren staat :

Voorstellingen op vrijdag 25 mei om 19u en
op zaterdag 26 en zondag 27 mei om 14u30 en 17u30
en maandag 28 mei om 11u en 15u

Kaarten voor volwassenen : van 15 euro tot 25 euro en een volwassene mag 3 kinderen (tot 12j) GRATIS meenemen op de tribunes (op de stoelen zijn dit 2 kinderen). Voorverkoop aan de circuskassa dagelijks van 11u tot 12u30
Facebook Twitter
Bron: Axiradio