Lokeren
07.08.2011
meer foto's ...
alt=

Zondag dag 10

zondag 7 augustus 2011 om 17:26 door Michel

Om 11 uur in de Poli tent:Boss Ross aperitiefconcert. Along Comes Mary start op de Fonne ,daarna Sarah Ferri en als afsluiter Clement Peerens Explosition. In de Poli tent DJ Gunter De Smet dj v/d Falstaff en om 22.30 uur Erwin De Nul , MMM dj

Foto's aperitiefconcert op de polifonics van Cedric ,waarvoor dank .

Along Comes Mary ,en Mary kon om 20 uur met haar zwoele stem de vismijn op gang trekken ,bekende old songs en hedendaagse muziek ,zorgend samen met de iet wat vreemde intrumenten voor een verbluffende ambiance.Daarrna creatieve songs van Sarah Ferri iets of wat eigenzinnig , haar muziek weerspiegeld het koele noorden en het vurige zuiden, tijdloze klasse.Clement Peeters mag vanaf 24 uur doorgaan tot ze de stekker er uit trekken .En dan is het contact met de weergoden ook afgelopen ,en begint het te regenen.

In de Poli tent mocht DJ Gunter De Smet eens tonen wat de jeugd van tegenwoordig nu tof vind ,of dat opa met zijn wandelstok dat nu ook zo tof vind is een andere zaak? Erwin De Nul gaat de laatste nacht in de MMM dj haalt alles uit de kast ,om ook deze laatste dag onvergetelijk te maken .
Facebook Twitter
Bron: Axiradio