Lokeren
24.07.2011
alt=

Vleesvrij op de Lokerse

zondag 24 juli 2011 om 15:55 door Michel

De ganse heisa om de paardenworsten te bannen op vraag van Morrissey heeft de Lokerse een nieuw sponsor opgeleverd , Quorn.

Programmasamensteller Peter Daeninck heeft nog geen spijt gehad dat hij inging op de eis van Morrissey om alle vlees van het feestplein te verwijderen. Dat veroorzaakte heel wat tumult. "Het forum op onze website was een klaagmuur geworden. Maar we weten nu al met zekerheid dat een topavond zal zijn, dat bewijst de ticketverkoop. Zelfs uit Amerika zullen fans naar Lokeren komen", verdedigt Daeninck de beslissing om noodgedwongen een veggiedag in te lassen.

Dat kreeg internationale weerklank en Quorn, een bedrijf dat vlees vervangende producten op de markt brengt zag er meteen brood in. Het bedrijf sponsort die avond en biedt drie alternatieven aan voor de Lokerse paardenworsten. Nog een onverwachte sponsor die zelf kwam aankloppen is de KaHo. De hogeschool met campussen in Sint-Niklaas, Aalst en Gent gaat ervanuit dat de aanwezigheid op de Lokerse Feesten de doelgroep beter zal bereiken dan via de Gouden gids. De KaHo zal ook oordopjes uitdelen
Facebook Twitter
Bron: GVA