Lokeren
14.06.2011
Foto: Axiradio
alt=

Exhibitionist

dinsdag 14 juni 2011 om 23:18 door Michel

Op enkele plaatsen in Lokeren is een exhibitionist gesignaleerd.

Op woensdagochtend ll. fietste een jonge vrouw naar school toen ze op het fiets- en wandelpad richting Lokerhoutstraat opgeschrikt werd door een jongeman die met ontbloot lid in de berm stond. Twee weken eerder was haar hetzelfde overkomen op ongeveer dezelfde plaats.

De persoon was de ene keer drager van een zwarte joggingsbroek, de andere keer van een donkerblauwe short met beige strepen op de zijkant. Ook had hij een donkere muts en een zonnebril (een type dat gebruikt wordt door wielrenners) op. De persoon was ongeveer 1m70 groot.

Dezelfde buurt had reeds in februari met dergelijke feiten te maken. De man die toen werd opgemerkt was drager van een donkere broek, een zwarte jas en een rode sjaal.

Ook in het Verloren Bos werd er een exhibitionist gesignaleerd. Daar werden, op afzonderlijke momenten, twee jongedames slachtoffer van een jongeman die, met zijn broek op zijn enkels, in de berm langs het fietspad stond. De persoonsbeschrijvingen die de slachtoffers hebben doorgegeven luiden als volgt:

+/- 1m80, blank, blauwe jogging, pet
+/- 1m80, blauwe jogging met bleke strepen, drager van blauwe pet en donkergekleurde t-shirt

Wanneer u deze persoon aantreft, gelieve zo vlug mogelijk contact op te nemen met de politie Lokeren via het nummer 09/340 94 99;

Elke andere relevante informatie omtrent deze feiten kan u doorgeven via telefoon 09/340.94.99 ; of persoonlijk in het commissariaat: Oude Vismijn 34, 9160 Lokeren of via e-mail: politie@lokeren.be.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio