Lokeren
18.02.2011
alt=

Man wilde ex en haar dochter en moeder doden

vrijdag 18 februari 2011 om 13:07 door Michel

De onderzoeksrechter in Dendermonde heeft een 37-jarige man aangehouden voor poging doodslag op zijn ex-vriendin en haar moeder in Lokeren, en voor poging moord op de 3-jarige dochter van zijn ex. Dat bevestigt het Dendermondse parket.

Een 37-jarige man is aangehouden voor poging tot doodslag op zijn ex-vriendin en haar moeder, en voor poging tot moord op het 3-jarige dochtertje van de ex-vriendin. Dit bevestigt het parket van Dendermonde.
De lokale politie kreeg dinsdag omstreeks 16.30 uur een oproep wegens huiselijke moeilijkheden in de Kopwijk in Lokeren. Het parket laat weten dat de man excessief geweld gebruikte ten aanzien van zijn ex-partner, haar moeder en het 3-jarig meisje. Vervolgens ging hij weg en nam het dochtertje met zich mee. Pas na intensieve opsporing door de politie werden zowel de betrokkene als het meisje gevonden.
De ex-vriendin en haar moeder zijn enige tijd arbeidsongeschikt. Het dochtertje raakte gewond, maar is buiten levensgevaar. Het parket vermoedt dat de feiten zich situeren in het kader van het omgangsrecht.
Facebook Twitter
Bron: GVA-HLN