Lokeren
22.11.2010
alt=

Koers op rollen voor het goede doel

maandag 22 november 2010 om 20:18 door Rony

Op vrijdag 17 december laat Lokeren zich opnieuw van zijn meest sportieve en vrijgevige kant zien

Deze nieuwe editie gebeurt in samenwerking met de stedelijke Jeugddienst en tal van vrijwilligers. Met dit evenement proberen die geld in te zamelen ten voordele van Music For Life,ondertussen toe aan zijn 5de jaargang en het zamelt nog steeds geld in ten voordele van projecten van het Rode Kruis. Dit jaar staat in het teken van het lot van weeskinderen, die hun ouders verloren aan aids. Ook Lokeren wil voor deze kinderen zijn duit in het zakje doen.
Er kunnen zich maximum 20 ploegen inschrijven, die telkens moeten bestaan uit 4 renners. De ploegen mogen dus uitsluitend bestaan uit mannen of vrouwen. Elke ploeg betaalt minimum 25 euro startgeld dat integraal zal geschonken worden aan Music For Life.Deelnemers kunnen dit geld zelf betalen, maar zich ook laten sponsoren.
Inschrijven kan tijdens de kantooruren bij de stedelijke Jeugddienst in de Tweebruggenstraat 28 en dit uiterlijk op 15 december, kan ook via overschrijving op rek.nr. 733-0331121-90 met vermelding van ploegnaam en een gsm-nummer en/of een e-mailadres.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio