Lokeren
07.08.2010
meer foto's ...
alt=

Fonnefeesten & Polifonics Dag 8

zaterdag 7 augustus 2010 om 12:52 door Michel

Veel volk en een aangenaam weer zorgden voor een gezellige dag, nog 2 feestjes te gaan.

Megafeest voor jong en oud: beter kun je de vrijdagavond op de
Fonnefeesten niet omschrijven.
Het weer was perfect voor een ouderennamiddag: niet te warm, niet te koud, af en toe wat zon en vooral: droog. The Golden Bis band opende de middag en Willy Sommers kon daarna zijn grootste hits over het overvolle plein uitstrooien. Op sommige momenten waren er aan het podium zoveel handjes de lucht in dat het wel leek of de Regi op het podium stond.
De avond begon om 21 uur met Merdan Taplak. Een van de grootste prettig gestoorde gekken die we deze week op dit podium hebben gehad. Deze DJ had ook nog wat even gestoorde muzikanten bij zich. Of wat dacht je van hippe beats ondersteund door een bombardon... De sfeer zat er direct in. Helaas was de inspiratie wel vrij snel op want na ongeveer een uurtje
was het optreden voorbij.
Tot slot werd de avond dan nog passend afgesloten door Squadra Bossa ft. Buscemi. Van een rustige start tot op sommige momenten een mitrailleurvuur van hits, van de strakke zang en trompet tot de eveneens prettig gestoorde percussionist: het publiek verteerde het allemaal als lichte en lekkere kost om op te dansen. Gewoon top!
Facebook Twitter
Bron: Guy