Lokeren

Donna Summer en David Byrne op Lokerse Feesten

zaterdag 30 mei 2009 om 17:51 door Redactie

Donna Summer en David Byrne werden gisteren toegevoegd aan de affiche van de Lokerse Feesten. Weldra start de abonnementenverkoop.
Zaterdag 1 augustus wordt een legendarische avond op de Lokerse Feesten. Dan treden queen of pop Donna Summer en het boegbeeld van Talking Heads, David Byrne, op.

Donna Summer verkocht meer dan 130 miljoen platen, maakte met 'I feel love' de blauwdruk voor de latere electro en italo-disco, scoorde in de jaren '70 en '80 ontelbare hits en bracht onlangs 'Crayons' uit, haar eerste plaat met eigen materiaal in meer dan 25 jaar.

David Byrne is een absoluut genie. In Lokeren brengt hij een overzicht van zijn jarenlange samenwerking met Brian Eno, inclusief de eerste Talking Heads-platen en het baanbrekende 'My life in the bush of ghosts'.

Met The Simple Minds, Ultravox, Starsailor, The Scabs en vele anderen en dus ook met Donna Summer en David Byrne kunnen de Lokerse Feesten niet stuk. En er volgen nog namen.

Ondertussen begint het bij vele Lokeraars te kriebelen. Op zaterdag 13juni start de abonnementenverkoop bij Drankenhandel Van Eetvelde in de Bokslaarstraat. Een abonnement kost net als vorig jaar 85euro. On line bestellen of reserveren is niet mogelijk. De enige manier om eraan te geraken, is naar het verkooppunt gaan. Je kan maximum vier abonnementen kopen en betalen kan uitsluitend cash.

Nog meer goed nieuws: omdat het dit jaar de 35ste editie is, kan je een abonnement voor het leven winnen. Je maakt daar kans op als je een abonnement koopt. Al wat je moet doen is je abonnement aanmelden op de Lokerse Feesten. Misschien mag je er dan de rest van je leven gratis naar toe.

www.lokersefeesten.be
Facebook Twitter
Bron: Axiradio