Lokeren

Pools gezoef en winst

zondag 22 maart 2009 om 10:39 door Redactie

Sporting trok deze week naar Mons, een op papier makkelijke verplaatsing tegen de rode lantaarn uit de Jupiler Pro League. De eerste helft had weinig om het lijf, beide ploegen startten afwachtend en er was nauwelijks doelgevaar. In de tweede helft waren we nauwelijks 4 minuten gestart of Dzidic kreeg rood bij Bergen, dat was het moment voor Sporting om wakker te worden. Sporting kampeerde op de helft van Bergen en na 57 minuten wedstrijd was het dan toch zover: Pavlovic traptte over de bal, maar Ziv deed beter en knalde voorbij Herpoel: 0-1. De Lokerse voorsprong kwam nauwelijks in gevaar en een kwartier voor het einde legde Janczyk de eindstand vast: 0-2. Sporting kan met een 7 op 9 volgende week Anderlecht ontvangen.