Lokeren

Nieuwe recordpoging gelijke spelen?

zondag 14 september 2008 om 01:01 door Redactie

Sporting kon vandaag een goede zaak doen in het klassement door te winnen van Westerlo. Beide ploegen begonnen maar langzaam aan de partij maar Sporting had wel veel goede bedoelingen. De treffer van Maazou acht minuten voor de rust was dus niet onverdiend. Na de rust ging Sporting op zoek naar de 2-0 maar scoren lukt heel moeizaam voor onze ploeg en dan krijg je natuurlijk het deksel op de neus. 5 minuten voor tijd scoorde Wouter Scheelen de gelijkmaker, al zat Copa er wel nog met een half hand tussen. In de allerlaatste minuut kon Carevic de 3 punten thuis houden maar zijn prachtig schot werd van richting veranderd door De Winter en spatte uiteen op deklat, dus bleef het 1-1.

In de kantlijn werd oud-keeper Milojevic nog gehuldigd. Vanuit zijn rolstoel, na het verkeersongeval van vorig jaar en zijn hieruitvolgende coma en verlamming van zijn onderste ledematen, bedankte hij emotioneel.