Lokeren

Feestnieuws

maandag 4 augustus 2008 om 11:45 door Redactie

Nicole en Hugo hot in Zweden. Nicole en Hugo speelden in Stockholm op de 'schlagerpride' een festival voor songfestivalfans. Deze week verschijnt een nieuwe singel en dit najaar zelfs een nieuwe full-cd. Nicole en Hugo kan je dinsdag 5 augustus om 14u gratis aan het werk zien in Lokeren op de Fonnefeesten op de Oude Vismijn (seniorennamiddag).

Winnaars Fonnerockconcours. Het Fonnerockconcours dat zondagmiddag plaats vond op de Oude Vismijn werd gewonnen door Ray Monda. Zij wonnen meteen een optreden op het grote podium van de fonnefeesten op vrijdag 8 augustus om 20u.

Ongeveer 10000 mensen zakten zondag af naar de Waterfeesten in Berlare aan het Donkmeer. Dat waren er veel minder dan verwacht maar het regenweer had daar alles mee te maken.

Stratenloop Lokeren. Veel deelnemers aan de optiek Sonck Streetrace in Lokeren op zaterdagmiddag. De 12 km wegwedstrijd werd bij de heren gewonnen door El Hachimi Abdelhadi (00:35:37). Familieacteur Patrick Vandersande eindigde op plaats 229. Bij de dames was Luxem Xenia de snelste (00:42:56)
(RDD)
Facebook Twitter
Bron: Axiradio