Lokeren

Feestweek weetjes !

woensdag 30 juli 2008 om 18:49 door Redactie

1) opname van DVD van Quantum Fantay Woensdag 6 augustus is er een gratis optreden van de Lokerse groep Quantum Fantay tijdens de Fonnefeesten om 22u. Die avond zal er een dvd-opname van de groep gemaakt worden omdat zij op de Oude Vismijn beschikken over prima licht, uitstekend geluid en een groot podium. Als je dus ook in beeld wil komen dan kom je best op tijd.

2) Philippe Robrecht De grootste omzet op de Fonnefeesten werd ooit gehaald met Philippe Robrecht en de Roberta's zo'n 10 jaar geleden. Misschien doen ze die stunt nog eens over op zondag 3 augustus. Zij treden op (na Rocco Granata) om 24 u en die avond spelen the Roberta's & friends een party-edition met heel wat speciale gasten die langskomen op de Oude Vismijn.Inkom gratis.

ander nieuws

3) Lokers dialectenboek Goed nieuws voor wie niet genoeg kan krijgen van het Lokers dialect. Marcel Pieters de man achter het eerste Lokers dialectenboek heeft een vervolg klaar. Het is nog wachten tot eind 2008 maar dan verschijnt zijn tweede boek in Lokeren.

4)Urbanus We wisten al dat Urbanus met zijne velo in Lokeren terechtkomt via het fietsknooppuntnetwerk in zijn stripalbum in 2009 maar nu is ook bekend geraakt dat het verhaal zich ook o.a. zal afspelen tijden de Lokerse Feesten en de Fonnefeesten Of hij ook met zijne velo binnen mag op de Grote Kaai of een lieke gaat zingen op de Oude Vismijn, daarvoor is het nog wachten tot in 2009.(RDD)

Ook nieuwe foto's onder opbouw .
Facebook Twitter
Bron: Axiradio