Lokeren

Dolle hond Rambo knauwt arm van baasje af

vrijdag 18 juli 2008 om 10:38 door Redactie

Een woest geworden hond, een kruising tussen een mastiff en een labrador, heeft woensdagavond in Stekene zijn 78-jarige baasje zo zwaar toegetakeld dat de man zijn rechterarm moest worden geamputeerd. Artsen weten nog niet of zijn andere arm gered kan worden. Het dier is afgemaakt.


Een buurman die woensdagavond op zijn terras zat, werd plots opgeschrikt door hulpgeschreeuw. Hij dacht eerst dat het om spelende kinderen ging. Toen hij even later ging kijken, zag hij zijn buurman Pierre Cant (78) hevig bloedend op de grond liggen.

Zijn hond Rambo, een reu van drie jaar oud, zat boven op hem. Vanaf het ogenblik dat het slachtoffer een beetje bewoog, begon de woeste hond opnieuw te bijten.

Nog dezelfde nacht werd Cant geopereerd, maar de artsen konden zijn rechterarm niet meer redden. Ook zijn linkerarm is zwaar toegetakeld. Net als zijn beide benen. De man lag gisteravond nog altijd op de afdeling intensieve zorgen. Zijn hond Rambo, een kruising tussen een mastiff en een labrador, werd intussen afgemaakt.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio