Lokeren

Regio Lokeren

dinsdag 15 april 2008 om 00:03 door Redactie

Diefstallen
---------------

Bij een 63-jarige man uit de Daknammolenstraat werd er op vrijdagavond ingebroken. Er werd cash ontvreemd.

Bij een inbraak in een geparkeerd voertuig in de Kopkapelstraat werd ondermeer de afstandsbediening van de garagepoort ontvreemd. Hierdoor konden de daders zich toegang verschaffen tot de woning en een brieventas ontvreemden.

Tijdens de nacht van zaterdag op zondag werd er ingebroken in een handelszaak in de Eekstraat. De juiste buit is nog niet bekend. De daders braken binnen via een raam op de 1e verdieping.

Hardleerse drinkebroer
---------------------------

Een 43-jarige man uit Lokeren werd dit weekend tot 2 keer toe bestuurlijk aangehouden voor openbare dronkenschap. Hij mocht telkens zijn roes uitslapen in de cel.

Voertuigen in beslag genomen
-------------------------------------

Zaterdag merkte een politieploeg op dat een 30-jarige man uit Middelkerke op de openbare weg in de Kopkapelstraat aan het werken was aan 2 geparkeerde wagens. Het bleken voertuigen te zijn die ofwel niet verzekerd en gekeurd waren ofwel was de nummerplaat geschrapt. Wat verder in de straat werd er nog een ander voertuig gevonden dat dezelfde nummerplaat had als een eerder gecontroleerd voertuig. De drie wagens werden getakeld.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio