Lokeren

Verlies tegen Charleroi

zaterdag 22 maart 2008 om 22:25 door Redactie

Charleroi legde de basis voor zijn 1-0 zege vooral in de eerste helft. Lokeren legde die al vanaf de eerste minuut door te behouden te spelen. Het zware veld en de sneeuw waren er ook voor de thuisploeg, toch konden die in de eerste helft wel zeven corners afdwingen. Lokeren kwam enkele keren goed weg. Maazou Moussa was een lichtpunt. Hij bevestigde zijn goede prestatie van vorige week, maar kreeg te weinig bruikbare ballen om te kunnen scoren. En dat kon Akpala wel na de pauze, via een kopbal. Charleroi ging dan behoudener spelen. Tambwe kwam een bleke Golan vervangen. Pas in de laatste tien minuten begon Lokeren echt te dreigen. Camara kopt in blessure tijd de beste mogelijkheid voorlangs. Het had toen al langer 2-0 kunnen staan.
Een logische zege, want aanvallen is de beste verdediging.