Lokeren

Carnaval leeft in Lokeren: Prins Lucien I

vrijdag 16 november 2007 om 11:05 door Redactie

De Stedelijke vereniging orde van de raepe heeft de eer en het genoegen aan te kondigen dat op de valreep, net voor het verstrijken van de inschrijftermijn, er zich toch uiteindelijk nog iemand kandidaat stelde. Lucien Vervaet, 74 jaar, en carnavalist in hart en nieren, is voorzitter van de oudste carnavalsverening die Lokeren telt, namelijk De Rare Mannen. Lucien zelf, is al jaren een fervent carnavalsvierder en zeer bekend in carnavalsmiddens. Helpt steeds overal een handje waar nodig is, en bouwt samen met een aantal leden ook nog steeds ieder jaar zelf mee aan de wagen van de rare mannen.

Kandidaat Prins Lucien I zal zich weliswaar zonder tegenkandidaten toch nog eerst dienen te bewijzen op de avond van de prinsenverkiezing en een show ten tonele moeten brengen van ongeveer 30 minuten. Deze krasse man zal er dan ook voor gaan, en iedereen in Lokeren zal versteld staan waartoe Lucien dan ook in staat is.

De orde van de raepe is heel blij dat er zich uiteindelijk toch een kandidaat meldde. Carnaval Lokeren zit in de lift en daar blijven wij uiteraard aan werken. Nieuwe groepen dienen zich aan, en we noteren zelfs een stijging bij het aantal horecazaken dat dit jaar open doet, wat jaren geleden is.
Kortom Carnaval in Lokeren leeft!
Facebook Twitter
Bron: Axiradio