Lokeren

Lokale Politie Lokeren

zondag 24 juni 2007 om 20:04 door Redactie

Dronken personen

Dit weekend hebben nogal wat dronken personen een nachtje doorgebracht in het cellencomplex van Lokale Politie Lokeren. Op 22.06 raapten we een zwaar dronken 24-jarige persoon op in het Josephine Charlottepark. Dezelfde dag zag een interventieploeg een 22-jarige waggelen in de K. Albertlaan. Enkele uren later mocht ook zijn 26-jarige broer de nacht doorbrengen in de cel. En op zaterdagnacht stootte een interventieploeg in de Stationsstraat op een trio dat het nodig vond om de politie uit te schelden en om een andere voetganger lastig te vallen. Twee van hen, beiden 21 jaar, werden eveneens bestuurlijk aangehouden.

Bende gevat die knoeide met bankautomaten
------------------------------------------------------
In Dendermonde heeft de onderzoeksrechter vier oplichters aangehouden die knoeiden met bankautomaten. De vier waren actief in het hele land.
De oplichters plaatsten voor de gleuf waar de biljetten uitkomen een metalen plaatje met een kleefstrip. Daardoor bleven de biljetten steken als een klant geld wilde afhalen en konden de dieven daarna zelf het geld uit de automaat
De vier konden vrijdagavond opgepakt worden nadat een man in Berlare de politie had verwittigd omdat er geen geld uit de lade van de automaat kwam.

Het gaat om een 37-jarige Italiaan en drie Roemenen. Volgens het parket komen de verdachten in aanmerking voor feiten in meer dan twintig steden, onder meer Destelbergen, Aalst, Lokeren, Dendermonde, Wommelgem, Nijvel, Oostende, Torhout en Ranst.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio