Lokeren

Lokeren:Vijfjarige gewond na val uit het raam (update)

vrijdag 15 juni 2007 om 13:41 door Redactie

Een vijfjarige kleuter is donderdagavond omstreeks 21 uur levensgevaarlijk gewond geraakt bij een val uit een raam van een woning in Lokeren. Het parket van Dendermonde neemt aan dat het om een ongeval gaat.

Dat ongeval gebeurde in de Molenstraat in Lokeren. De vijfjarige jongen en zijn moeder leven er alleen in een klein huisje. De kleuter, die een mentale handicap heeft, zou donderdagavond zelf het raam van de kamer aan de straatzijde hebben geopend. De jongen viel van de eerste verdieping naar beneden en kwam op zijn hoofd terecht. De hulpdiensten waren meer dan een uur met hem bezig voor hij naar het Gents Universitair Ziekenhuis kon worden gebracht. Zijn toestand was vrijdagavond nog steeds kritiek.

Buurtbewoners vonden dat de moeder van de kleuter vreemd reageerde. Toen hij op straat lag, zou zij binnen gebleven zijn. Het parket van Dendermonde gaat er evenwel van uit dat het een ongeval was. "Er wordt onderzocht wat zijn moeder op dat moment aan het doen was, maar alles wijst erop dat de jongen wel degelijk zomaar gevallen is", zegt parketwoordvoerder Theo Byl.


Twee maanden cel voor winkeldief
------------------------------------------

Ahmed B.A. (37) uit Lokeren is door de correctionele rechtbank van Dendermonde veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van twee maanden en een boete van 275 euro. In het warenhuis Colruyt in Lokeren stal de man twee flessen shampoo uit de rekken en verstopte ze in zijn jas. De winkeldetective merkte de diefstal op.
Facebook Twitter
Bron: Axiradio