Lokeren

Lambrecht: "We gaan verliezen van Genk"

vrijdag 4 mei 2007 om 12:28 door Redactie

Lokeren beleeft een rotseizoen. De terugkeer van Slavoljub Muslin draaide op niks uit. "Mijn wonderboy is een gewone trainer", realiseert voorzitter Roger Lambrecht zich. Ook tegen Genk vanavond verwacht hij geen beterschap. "We zullen verliezen."
"Ik heb geen spijt van mijn komst naar Lokeren", zegt Slavoljub Muslin in Het Nieuwsblad. "Ik had een schuld af te lossen. Ik ben ook teruggekeerd omdat ik een superrelatie had met de ploeg."
"Ik ben gemotiveerd om langer te blijven. Maar een seizoen als dit mag Lokeren zeker niet meer meemaken."
"Maar de club heeft nood aan nieuwe gezichten. Dat kan ook betekenen dat Lokeren het gezicht van de coach verandert. Ik zou het kunnen begrijpen als Roger Lambrecht een nieuwe coach wil."

"Mijn wonderboy blijkt een gewone trainer", stelt de voorzitter vast. "Die mens is ook niet gelukkig."

Lambrecht doet niet mysterieus over de toekomst van Muslin. "Op het einde van het seizoen nemen we wellicht afscheid. Maar daar moeten we nog over praten." Over het seizoen van Lokeren is Roger Lambrecht niet te spreken. "Als Lokeren zich straks redt, is dat omdat andere teams het nog slechter deden. "Ik ben lastig, weerbarstig, onrustig, kregelig, al wat je wilt", zegt de voorzitter in Het Laatste Nieuws.

"Van Genk zullen we verliezen. Maar het is ons geluk dat Beveren op Anderlecht speelt en Lierse op Club Brugge. Daarna hebben wij maar twee punten nodig om zeker te zijn van het behoud."
Facebook Twitter
Bron: Axiradio